';
Wat zeggen opdrachtgevers en collega’s?
Dyantha straalt vertrouwen uit, doet wat ze belooft, is een baken van rust en ze zorgt voor een open sfeer. Ze vult aan en in, combineert denken met doen en ze regelt het gewoon met een glimlach op haar gezicht. Finisher kwaliteiten en een geen gezeur mentaliteit. Ze gaat voor perfectie en heeft een arendsoog voor details. Een fijne collega om naast je te hebben als het onbekende instapt.

No nonsense communicatie.

Because the devil is in the details…

Na een universitaire bachelor Communicatie ben ik, Dyantha, mijn loopbaan gestart bij de gemeente Rotterdam. Als projectmedewerker bij Pact op Zuid leerde ik de praktische kneepjes van het vak en maakte ik kennis met de overheidsstructuren. Bij een klein communicatiebureau kwam daar de adviserende ervaring bij en breidde ik mijn netwerk uit. In 2012 sprong ik in het diepe en startte ik als zelfstandige. Een stap waar ik geen dag spijt van heb gehad, want in de afgelopen jaren zijn heel veel mooie opdrachten gevolgd.

Mijn hart gaat altijd net iets sneller kloppen van innovaties op het gebied van mobiliteit, van grote bouw- of infraprojecten, en van organisaties die vernieuwend opereren. Altijd een blik op de toekomst dus, maar er ook voor zorgen dat deze koplopers geen doodlopers worden!

Binnen een project kan ik het verschil maken door ogenschijnlijk kleine details aandacht te geven. Want al die details samen zorgen voor het succes. En zorgen ervoor dat het eindresultaat ook behaald wordt. Grootse doelen dus terugvertalen naar een concrete planning en continu monitoren of we op koers liggen.

Ik geef advies op het gebied van communicatie, ik organiseer zakelijke events en ik schrijf alle benodigde teksten. Van advies tot uitvoering ben je dus bij mij aan het juiste adres, maar ook als je behoefte hebt aan een betrouwbare rechterhand. Ik denk mee, ga voor een fijne sfeer in het team en heb brede schouders waar je op kunt leunen.

Wat zeggen opdrachtgevers en collega’s?
Dyantha straalt vertrouwen uit, doet wat ze belooft, is een baken van rust en ze zorgt voor een open sfeer. Ze vult aan en in, combineert denken met doen en ze regelt het gewoon met een glimlach op haar gezicht. Finisher kwaliteiten en een geen gezeur mentaliteit. Ze gaat voor perfectie en heeft een arendsoog voor details. Een fijne collega om naast je te hebben als het onbekende instapt.

dd_linkedin  dd_facebook  dd_twitter