';

The Experience (Ministerie van I&M en RWS)

Europese ministers in zelfrijdende auto’s

Nederland was in 2016 voorzitter van de Europese Commissie. In dat kader kwamen alle Europese transportministers in april 2016 bijeen in Amsterdam. Daar werd onder meer de ‘Declaration of Amsterdam on connected and automated driving’ getekend. Met die verklaring zijn lidstaten, de Europese Commissie en de private sector het eens geworden over gezamenlijke doelen en gezamenlijke acties om de invoering van connected en geautomatiseerd rijden op Europese wegen te vergemakkelijken.

eventmanagement, projectcoördinatie, communicatie

The Experience

Op uitnodiging van de Nederlandse minister reden alle ministers een route door Amsterdam in zelfrijdende auto’s. Iets wat zeker niet onopgemerkt bleef in de internationale pers. In opdracht van Rijkswaterstaat verzorgde ik het draaiboek, diverse communicatiemiddelen zoals de Q&A en dacht ik op detailniveau mee over de organisatie van dit project.

The Experience
‘Dyantha heeft in de meest hectische en drukke tijd bewezen een actieve, stabiele en rustige factor te zijn met een scherp oog voor de relevante details. Mede daardoor is zowel de testdrive met de zelfrijdende voertuigen door de stad als het event zelf zeer goed geslaagd. De kwaliteit werd grotendeels bepaald doordat Dyantha in staat was om met alle mogelijke scenario’s rekening te houden en zaken te organiseren die hebben gemaakt dat de Experience ook echt een positieve ervaring voor de deelnemende fabrikanten en de ministers is geworden.’

Edwin Nas
Ministerie van Infrastructuur en Milieu, juli 2016

In contact komen?

Bel +31(0)6 – 20 02 74 78 of mail info@detaildevil.nl

dd_linkedin  dd_facebook  dd_twitter